26 September 2011

Berghabuk!

Malam ni tangan aku gatal nak update belog
Sebab belog dah berghabuk beghukkkk
Aku tengok pun dah naik menyampah sebab tak ada story mory baru
Patut la traffic aku tak naik-naik.. huh!
Macam mana nak kaya dengan duit Nuffnag kalau macam ni?
Yang hujan malam ni dah kenapa pulak tak nak benti makin lebat kau turun ada la
Gusi aku ni pulak boleh tahan denyutnye!
Aku nak makan pun susah la woi! adoi!
Spoil mood ak je pergi makan Open House kat Balai Bomba petang tadi

Oh ya!
Lagi beberapa hari je lagi nak habis bulan syawal
Rasa kejap je masa dah berlalu
Bulan ni memang bulan banyak aku makan free
Sebab banyak jemputan Open House!
Duit pun saving bai.

Tahun ni memang aku lepas gian berjalan raya
Raya dengan kereta baru
Raya dengan kamera baru
Raya dengan handfon baru *tq sayang*
Segalanya baru la!

Dah! aku malas nak cakap banyak
Tengok je la gambar raya ha
Aku letak sikit je malas nk upload banyak-banyak



harap maklum ye gambar untuk raya pertama tak sempat nak bergambar setiap family sebab excited sangat sambut raya..hehe
tema tahun ni baju raya warna silver, gambar atas ni baju raya ke-2 ye!


ni la tema raya kami tahun ni..hehe..dah seminggu raya baru dapat bergambar dengan baju raya!
aku sempat jahit manik lagi malam raya, nasib sempat siap..

2 comments:

  1. awak. rantai owl awak same dengan kite punyer r. waaa. sehati sejiwa r kite nih kan.

    ReplyDelete