14 June 2011

Header Baru

malam ni aku tak tau kenapa aku rajin nak tukar header blog ni
mungkin sebab aku dah bosan tengok header lama kot
mula-mula tak ada idea..
tapi bila deco-deco keluar pulak idea nak design header
aku memang suka benda yang simple
kadang yang simple tu lagi nice
tapi hearder aku tetap warna hitam putih
hearder lama pun warna hitam putih









yang ni header baru aku
aku nak buat simple je tapi bila dah siap macam berat plak design dia aku tengok
ok tak??


yang ni pulak header lama aku
simple je kan??
aku memang suka simple..

4 comments:

  1. ninie>>nak ke??hehe

    syime>>eleh dia buat lg gempak..

    ReplyDelete
  2. nk la..blew nk ajr niy..ahah :P..nk tkr header gak niy..haah :P

    ReplyDelete