29 April 2011

Autograf Yuna Beb!

Terima Kasih Abe!

semalam lepas waktu opiz aku terus g main futsal
lepas futsal balik umah terus siap-siap sebab nak tengok wayang cite 'Thor'
memang terbaik la cite tu!
hero hensem nak mampos
mampos pun x hensem cam hero tu
memang xde masa la nak membelek-belek satu rumah tu
sebab aku nak bersiap!
lepas tengok wayang alas perut jap kat Mcd
pastu terus anta 'ah koi' balik rumah
lepas anta 'ah koi' boleh pulak polis buat 'roadblok'
kuang ajar!
kete depan dengan kete belakang xnk pulak kau tahan kan?
kete aku gak kau nak tahan!
bodoh!
sampai rumah aku baru perasan ade surat atas meja!
perasaan sangat teruja
sebab bila buka surat tu ada 'Autograf Yuna'!
argggghhhhhhhhh
teruja!

terima kasih lagi sekali tok kau Abe!
walaupun aku tak dapat join kau g 'Acoustic Night' tu.
sorry ea..
aku teruja sangat kau bagi benda ni!



suka sangat!
suka! suka! suka!

ha!
hari ni aku dah cipta satu pengalaman baru
first time aku bayar wet kete wei!
selama ni lenjan hak orang je
tapi skunk dah ade hak sndiri
vivie!
dah cukup sebulan aku pakai kau
hari ni aku dah start kene bayar kau
pasni sebelum 30hb aku wajib bayar kau
kalau x nanti kau lari
pasni aku perlukan kewangan yang banyak tok sara kau
kau memang terbaik la vivie!

3 comments:

  1. fuyoo....yuna...suka lah tuh kan?HAHAHA...
    nak naik vivie boleh?(buat muka kesian)

    ReplyDelete
  2. kimihamura>>>xmao la sedih syg..hehe

    holic>>>mesti la suak..hehe..blh! set masa owkay..mkn cupcake skali..hehe

    ReplyDelete